RRETH NESH

I themeluar në vitin 1989, ARAGONIT ishte një biznes i vogël që prodhonte produkte të drurit për përdorim në industrinë e ndërtimit. Ky aktivitet zgjati deri pas vitit 1993, kur kompania u fut në industrinë e tregtisë së materialeve ndërtuese. Që nga ajo kohë, kompania ka zgjeruar aktivitetet dhe tashmë ka dy depo tregtuese që ofrojnë materiale ndërtimore, materiale izoluese dhe materiale për ngrohje. Si minerali pas te cilit ka marr emrin, ARAGONIT është i pathyeshëm dhe i dedikuar që të sjell produkte dhe shërbime të kristalta të cilat ndihmojnë të gjithë partnerët tanë.